Privacystatement

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Robbertvandergaag.nl kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van robbertvandergaag.nl, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan robbertvandergaag.nl verstrekt. robbertvandergaag.nl kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van robbertvandergaag.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Robbertvandergaag.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Robbertvandergaag.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van robbertvandergaag.nl bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan robbertvandergaag.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. robbertvandergaag.nl heeft hier geen invloed op.

Robbertvandergaag.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via robbertvandergaag.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar privacy@robbertvandergaag.nl. Robbertvandergaag.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Robbertvandergaag.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

De website van robbertvandergaag.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door robbertvandergaag.nl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met robbertvandergaag.nl op via privacy@robbertvandergaag.nl. Robbertvandergaag.nl en fotogaag.nl zijn websites van robbertvandergaag.nl.

Robbertvandergaag.nl is als volgt te bereiken:

Postadres: Laan der Vrijheid 46, 1501ZC Zaandam
Telefoon: 0624453910
E-mailadres: contact@robbertvandergaag.nl

Privacystatement - Download - linkedin - fotogaag.nl
© Copyright 2018 Robbert van der Gaag - Alle rechten voorbehouden